Hucks Herbs

Dragon

dragon

kweekinstructie_dragon

Dragon

overzicht toepassings iconen_dragon

moeilijkheidsgraad - icoontjes_moeilijk

 

Zacht, bitter en toch intens, we hebben het hier over dragon
Dragon valt met met zijn unieke en merkwaardige smaak erg op in de kruidenfamilie. Het is zoet maar ook weer erg bitter. Dragon is zo sterk dat je deze maar in kleine hoeveelheden aan je gerecht toevoegt.

Kweken

Dragon is niet al te moeilijk te kweken als je in het begin hem extra aandacht geeft. Hij is namelijk in de jonge groeistadium net wat gevoeliger voor ziektes dan andere kruiden. Zet dragon altijd op een zo’n zonnig mogelijke plek neer en geef hem regelmatig water. Zodra dragon wat groter is redt hij zichzelf wel. Misschien ook niet onbelangerijk, dragon kan met gemak 1m hoog worden als hij maar de ruimte krijgt.

Lekker bij

Dragon heeft een complexe zacht bittere anijssmaak. Het smaakt erg lekker bij vette vis en vleessoorten. Door de fransen wordt het veelvuldig gebruikt in sauzen,

recepten_recept dragon 2 recepten_recept dragon 1